DiVino Restaurant & Wijnbar

Eerst huisde er een jongensschool, toen een bibliotheek en vandaag wordt er in het pand in Hapert nog steeds kennis overgebracht, maar dan over de Italiaanse manier van genieten. Mede-eigenaar Eric, godfather van restaurant en wijnbar DiVino:

‘Bij ons kun je genieten van eten alsof je met vakantie bent. Relaxed en onbezorgd proeven van pure ingrediënten. Eten dat je gewoon kunt herkennen. Geen complexe smaken en structuren, maar een stuk of vijf ingrediënten op je bord. Alles is vers. De kazen halen we zelfs voor je neus uit de vitrine.’

Wat doet een Hollands biertje als Swinckels’ in een wijnbar? ‘Dit is nou eenmaal een regio van bierdrinkers. En een biertje doet het gewoon goed als aperitief. Met Swinckels’ laten we gasten ook iets bijzonders proeven: een voller, wat bitterder, pilsje. Een biertje met durf en lef, dat is ook waarom The Godfather bij ons op de muur staat.’