Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Bavaria Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Leer alles over uitstekend gastheerschap

Bavaria biedt trainingen voor ondernemers en horeca personeel die inspireren tot een optimale invulling van gastvrijheid, beleving en kwaliteit in elke horeca zaak. Het serveren van het perfect getapte biertje passend bij het moment zorgt voor de kwaliteit die een klant wenst en waardoor klanten graag terugkomen. In onze trainingen geven we veel inzichten en een groot aantal tips die uw horeca onderneming nog beter maken.

Training 1: Tappen en serveren

In het eerste deel van deze training staat het produceren van bier en het product bier centraal. U leert Bavaria en ons brouwproces beter kennen. In het tweede deel geven we meer inzicht in het belang van kwaliteit en gastheerschap en hoe u dat in de praktijk het beste kunt toepassen waardoor gasten graag terugkomen in uw zaak. Het tappen van het perfecte glas bier en de bijbehorende taptechniek komen in dit deel ruimschoots aan bod.

Programma onderdelen:

  • Brouwproces
  • Kwaliteitsgarantie
  • Bavaria biertour
  • Workshop biertappen
  • Installatie kennis
  • Gastheerschap

Training 2: Masterclass speciaalbieren

Schenkt u naast pils ook zwaarder, lichter of buitenlands bier? In de Masterclass Speciaalbieren bezoeken we een historische brouwerij om meer te weten te komen over de achtergronden en ingrediënten van speciaal bier. We gaan dieper in op het brouwproces van trappistenbier en andere speciaalbier segmenten. Tijdens de lunch tonen we verschillende mogelijkheden met speciaal bieren. Ook presenteren we de kansen die er zijn in de horeca op gebied van speciaalbier. Verder zal chefkok/brouwingenieur Hildegard v Ostaden de mogelijkheden laten zien van het populaire food pairing in combinatie met speciaal bieren. Deze inspiratie dag begint en eindigt bij de Rooi Pannen Tilburg.

Programma onderdelen:

  • Bezoek aan een historische brouwerij
  • Brouwproces van trappistenbieren
  • Kansen met speciaalbier in de horeca
  • Afsluiting ‘food pairing’ met chefkok/brouwingenieur

Training 3: training op maat

Vanzelfsprekend kunnen wij ook een training op maat verzorgen. Als het bijvoorbeeld niet past om onze training op locatie te volgen.  Of als u liever op uw eigen locatie een training wilt geven aan het voltallige horeca personeel.