Nederland ontdekt Swinckels' superior pilsener

Luister naar je intuïtie. Dat is de boodschap van Morgan Freeman in de nieuwe grootschalige reclamecampagne voor Swinckels’ superior pilsener. Het staat symbool voor het premium bier dat ontstaan is uit een eeuwenoude familietraditie; gebrouwen op gevoel. Het verfijnde pils dat al 10 jaar geschonken wordt in de horeca is vanaf nu ook verkrijgbaar in retail.

Familiebedrijf Bavaria wordt al zeven generaties lang geleid door de familie Swinkels. Toen de zevende generatie het stokje overnam, brouwden zij als eerbetoon aan hun vaders een intuïtief en bijzonder bier: Swinckels’ superior pilsener. “Na 10 jaar bouwen aan het premiummerk -  in de  horeca is Swinckels’ verkrijgbaar bij ruim 650 locaties waaronder 15 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants – kunnen consumenten nu ook thuis genieten van het uitgesproken pilsener”, vertelt Gijs Swinkels, Global Marketing Manager Swinckels’. 

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit van het verfijnde pils in de retail te garanderen, wordt Swinckels’ in een stijlvolle donkere fles aangeboden. In de horeca werd een transparante fles gebruikt, omdat het premium merk altijd gekoeld en donker bewaard kon worden. De flessen voor de retail zijn verpakt in een luxe en stijlvolle doos. De prijs ligt in lijn met de horecaprijzen.

swinckels
Swinckels-15x33cl-wit

Toenemende vraag

Voor de introductie bundelen de brouwers uit Lieshout de krachten met wereldster Morgan Freeman. “Met zijn unieke stemgeluid en sterke persoonlijkheid is Morgan Freeman de perfecte spokesperson om dit verhaal bij een breed publiek bekend te maken”, vertelt Gijs Swinkels. De inspirerende tv-commercial ‘Always trust your inner voice’ wordt aangevuld met outdoor- en online uitingen, een social media campagne en activaties op de winkelvloer, in horeca en events. “De kennismaking met het grote publiek is de kers op de taart voor de horeca die in het verleden al voor Swinckels’ hebben gekozen. Zij krijgen veel waardering voor het meebouwen aan het premium merk. Bovendien zal dankzij de grootschalige campagne de vraag naar Swinckels’ in de horeca alleen maar toenemen”, aldus Swinkels. 

Een uitgesproken pilsener

Swinckels’ is een volmout pilsener gebrouwen in Lieshout. Swinckels’ wordt gebrouwen met een blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en de Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland. Deze hopsoorten geven Swinckels’ zijn unieke karakter, te omschrijven als licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter en een mooie, zachte afronding. De combinatie van een unieke blend van hopsoorten, mineraalwater uit eigen bron en speciaal geselecteerd gerstemout uit eigen mouterij creëert een unieke smaak en geeft Swinckels’ zijn onderscheidende, complexe en verfrissende karakter.

Swinckels' ook in uw zaak?

Bent u al klant? Dan kunt u Swinckels' direct bestellen via onze webshop.
Nog geen klant? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag de mogelijkheden: